Skip to content

Det giver virksomheden noget ekstra omtale!

Jeg synes indtil nu, at det har været en stor oplevelse, at have fiskespa. Reaktionerne på behandlingerne er meget positive og i mange tilfælde er det en helt anderledes oplevelse end hvad kunderne havde forventet. Dermed giver det virksomheden noget ekstra omtale, og det er ligesom det, jeg er ude efter – mere end selve ekstraindtjeningen. Den tror jeg kommer på sigt, og jeg har faktisk solgt mange gavekort. Om ikke for behandlingen med fiskene, så i hvert fald til stor morskab for giveren og forhåbentlig også for modtageren.
”For det er bestemt det, fiskene skal bruges til her hos mig – sjov, spas og mundtlig reklame!”

Som jeg allerede har givet udtryk for så har jeg været meget tilfreds med, at have købt det hele af Finn hos Garra Rufa Center. Jeg synes vi har fået en rigtig fin service hos dig, og du har leveret nogle rigtig flotte løsninger.

Jeg vil ikke tøve med, at anbefale Garra Rufa Center til hvem der måtte være interesseret. Faktisk så har jeg ikke undersøgt markedet og kigget priser andre steder, for allerede din første meget uddybende mail som svar på mine spørgsmål solgte varen!

Du er også velkommen til, at sende folk videre til mig personligt. Jeg skal gerne bidrage med svar på alle begynderspørgsmålene. Jeg kender snart de fleste af dem.

Back To Top