Skip to content

Tak for lån af fisk.
Det var super godt!

Da vi skulle planlægge opbygningen af vores stand til Agromek 2012 kom der et forslag om at anskaffe nogle af ”de her fisk man stikker fødderne op til”.
Det vi sælger er store betontanke til landbruget. Tankene er meget store og bruges typisk til gylle, rensningsanlæg, biogas, fiskeopdræt og meget andet hvilket i sig selv måske ikke er så spændende. Forslaget gik på at anskaffe en ”mini” tank hvor de her fisk så skulle være.

Efter at have ledt efter mulige ”leverandører” kom vi i kontakt med Garra Rufa Center. Finn Kristoffersen hos Garra Rufa Center var straks med på ideen.

På grund af tidsnød blev det ikke til en løsning med en ”mini” tank men derimod lånte vi to traditionelle fodbehandlingsløsninger af Garra Rufa Center. Med Finn Kristoffersen som formidler fik vi hjælp af Marlene fra Velværeklinikken i Silkeborg der har stor erfaring med Garra Rufa fiskene. Marlene stod for håndtering af løsningerne på messen og sikrede en professionel og forsvarlig håndtering af fiskene.

Det blev en kæmpe succes med mange interesserede og megen opmærksomhed. Succesen skyldes blandt andet også Garra Rufa Centers håndtering af opgaven. De har gennem hele forløbet optrådt professionelle. Udstyret er blevet stillet op taget ned igen som aftalt uden problemer.

Vi kan på det bestemte anbefale Garra Rufa Center.

Back To Top