Skip to content

UDLEJNING AF PROFESSIONELLE FISKESPA LØSNINGER

Ønsker I at tilbyde jeres wellness kunder en dejlig oplevelse udover det sædvanlige, kan I med vores løsninger tilbyde en wellness behandling, hvor man sidder komfortabelt med sine føder i et akvarium med Garra Rufa fisk – også kaldet ”doktor fisk”.

PROCESSEN I BEHANDLINGEN

Behandlingen kan sammenlignes med en slags micro-massage af fødder og underben, hvor Garra Rufa fiskene ”spiser” føddernes døde hudceller og efterlader dem bløde og velplejede. Fiskene frigiver samtidigt et enzymholdigt sekret, der optages i underhuden og nedsætter den hurtige celledeling i huden. Behandlingen med Garra Rufa fisk er ganske ufarlig og helt smertefri, da fiskene ingen tænder har.

DEN PROFESSIONELLE LØSNING

Vores løsning er udviklet med baggrund i de erfaringer, vi har gjort med ”traditionelle” fiskespa løsninger over en længere årrække.
De ”traditionelle” fiskespa løsninger benytter hovedsageligt udstyr, der er beregnet til et almindelig prydfisk akvarium, og som kan købes i almindelige akvarieforretninger. Benyttes udstyret til fiskespa, opstår der ofte problemer med ustabil vandkvalitet med fiskedød til følge og et stort behov for rengøring af udstyret på grund af slamdannelse i slanger og i filteret. Dette er forårsaget af den store belastning af vandmiljøet, der opstår, når akvariet benyttes som fiskespa.

VORES PROFESSIONELLE LØSNING

Løsningerne, vi leverer, er udstyret med en special udviklet filterløsning, der kan håndtere meget store belastninger af vandmiljøet i akvariet.
Det betyder, at vandmiljøet i akvariet forbliver stabilt og ikke forårsager utidig fiskedød. Vi benytter IKKE slanger i løsningen, og der dannes IKKE slam i filteret, hvilket minimerer rengøringen til et minimum selv under ekstremt store belastninger, som der kan forekomme i en fiskespa.

EKSTRA UDSTYR

Vores professionelle fiskespa, med det specialudviklede filter, er udstyret med en tømmepumpe, der kan benyttes i forbindelse med vandskifte.
Ligeledes er der mulighed for at etablere fuldautomatisk vandskifte.

Priser
Back To Top