Skip to content

GARRA RUFA CENTER’S BEGYNDELSE

I 2005 blev Garra Rufa Center etableret af Allan Carstens fra Aabenraa. Navnet Garra Rufa Center blev registreret som et varemærke helt præcist den 26. februar 2008.
Allan Carstens har med Garra Rufa Center fra starten af været fokuseret på at udbrede kendskabet til Garra Rufa fiskens “helbredende evner”.

DET HISTORISKE FORLØB

Garra Rufa Center har gennem tiden tilbudt forskellige typer løsninger til behandling. Løsningerne har været alt fra behandling af fødderne til behandling af hele kroppen. Garra Rufa Center både solgte løsninger og tilbød behandling på stedet samt udlejede løsninger der blev opstillet hjemme hos den enkelte bruger.
Garra Rufa Center har ligeledes været blevet kontaktet af henholdsvis DR og TV2 som begge har leveret indslag på landsdækkende TV, blandt andet i “Lægens bord” og “Go’morgen Danmark” med Garra Rufa Center som medvirkende.

NUVÆRENDE FORHOLD

Siden 2012 har Garra Rufa Center været drevet af Finn Kristoffersen i et tæt samarbejde med forskellige fagfolk med erfaring indenfor fiskeimport og fiskehold, drift og vedligehold af akvarier, terapeuter samt andre med brancheerfaring indenfor behandlingsområdet.

Pr. 1. september 2022 har Christian Villumsen fra Akvo Akvariepleje overtaget driften med en solid erfaring inden for service af små såvel som store akvarieanlæg. Desuden har han 16 års erfaring med filterteknik og vandkvalitet fra gartnerbranchen.

UDVIKLING

Vi arbejder på at udvikle konceptet yderligere og har primært fokus på at udvikle løsninger der gør det nemt og attraktivt at blive behandlet med Garra Rufa fiskene. I dag tilbyder vi udelukkende løsninger til erhverv så som wellness hoteller og centre. Løsningerne kan udelukkende lejes. Udover udlejning af løsninger sælger Garra Rufa Center også Garra Rufa fisk samt specialfoder for netop Garra Rufa fisk.

 

GARRA RUFA CENTER

MISSION

Det er vores mission, at gøre det ukompliceret og let tilgængeligt, at få gode og positive behandlingsoplevelser på en ansvarlig og forsvarlig måde med naturfænomenet Garra Rufa fisken også kaldet doktorfisken

VISION

Vores vision er, at være den fortrukne og mest kreative leverandør og samarbejdspartner af attraktive og konkurrencedygtige Garra Rufa fisk behandlingsløsninger.

VÆRDIER

Vi ønsker at skabe tryghed hos vore kunder gennem et samarbejde der bygger på troværdighed og ærlighed samt ved åbenhed og et højt informationsniveau.

Kontakt os nu
Back To Top